logo-INIS-130px

Beheer de workflow van uw inschrijvingsproces en verkoopfacturatie

INIS is een softwareoplossing voor het automatische beheer van uw opleidingen, seminaries en andere activiteiten, inclusief online/on-site registratie van inschrijvingen en aanwezigen, beheer van attesten en evaluaties, afhandeling van de (groeps)facturatie en analytische rapportering.

iconlogo-inis-250px

Eén systeem voor het beheer van al uw inschrijvingen tot en met de facturatie

Voor iedereen die vaak grote volumes registraties, facturen en aanwezigheden te verwerken heeft

 • Onderwijsinstellingen
 • Congrescentra
 • Culturele centra
 • Beroepsorganisaties

Wat mag u van INIS verwachten?

Vereenvoudiging

INIS biedt u één centraal systeem voor de volledige afhandeling van alle aspecten van uw registratieproces: van online/on-site registratie van inschrijvingen en deelnemers, over het beheer van alle activiteiten tot en met de facturatie en de rapportering.

Gebruiksvriendelijk

Duidelijke navigatie, uitgebreide personalisatiemogelijkheden en eenvoudig aanpasbaar aan nieuwe noden en wensen.

Uitgebreide rapportering

Een attest nodig voor alle deelnemers van een cursus? Gerichte acties naar deelnemers? Automatische evaluaties? U kunt alle nodige documenten en rapporten opvragen uit het systeem.

Efficiëntie

INIS verwerkt grote volumes registraties en geeft u de mogelijkheid om (al dan niet gepersonaliseerde) facturen automatisch te genereren en per post, per e-mail of elektronisch uit te sturen.

Hoe gaat InteGreat te werk?

 • Analyse

  Eerst luisteren we, zodat we een goed zicht krijgen op uw workflow en verwachtingen. We overlopen samen het volledige registratieproces van uw activiteiten of brengen het mee in kaart.

 • Afstemming

  Het INIS-pakket wordt ingericht naar uw specifieke noden en wensen: de gebruikers en hun rollen worden vastgelegd, uw specifieke terminologie wordt geïntegreerd …

 • Implementatie

  De oplossing wordt geïnstalleerd in uw ICT-omgeving of in de cloud. Het volledige proces wordt van A tot Z gedocumenteerd, zodat nieuwe gebruikers snel aan de slag kunnen.

 • Dienstverlening

  Integreat heeft een uitgebreid aanbod aan diensten: training en coaching, opleidingen, onderhoud en updates, helpdesk, remote en on-site support en meer.

Deze klanten gebruiken ook INIS

Eén systeem voor het beheer van al uw inschrijvingen tot en met de facturatie